Kørsel i hele Danmark​

denmark (1)

Eksisteret siden 1994

689

​​

Mere end 65 biler til rådighed​

2

Varmetransport med pålideligt fragtfirma

Er du på udkig efter et transportfirma, der kan hjælpe med varmetransport? Hos JH Transport kan vi hjælpe med alle former for varmetransport. Vi kører typisk for kunder i København og andre byer på Sjælland. Vi kan dog køre til hele Danmark og det sydlige Sverige.

Når du har temperaturfølsomt gods, er det ikke ligegyldigt, hvem du vælger som dit transportfirma. Det skal være et firma, hvor du kan stole på, at de håndterer dit gods på den rigtige måde. Vi har flere års erfaring med varmetransport. Vi har derfor de rette kompetencer til at få dine varer frem rettidigt og efter aftale.

Et fragtfirma med den rette flåde

Når du har brug for varmetransport, er det vigtigt med det rette transportmiddel. Vores flåde er udstyret med særlige køretøjer, der netop er perfekte til varmetransport. Vi sørger for, at dit gods er pakket forsvarligt. På den måde står det sikkert hele vejen frem til endestationen.​

Vi sørger selvfølgelig også for den rette temperatur for dine varer. Ved varmetransport aftaler vi, hvilken temperatur der er behov for under transporten. Vi er et fragtfirma, du kan stole på, når du skal finde et kompetent og professionelt speditionsfirma, der kan klare din varmetransport.

Lad os hjælpe dig med varmetransport

Vi er den helt rette løsning, når du ikke vil gå på kompromis med din varmetransport. Vi sørger for sikkerheden og de rigtige foranstaltninger. På den måde kommer vores varmetransport og dine varer frem med den rigtige temperatur.

Skal vi hjælpe dig med varmetransport? Ring til os på 33 79 17 41 eller skriv til vores e-mail info@jhtl.dk.​

Skal vi køre for dig?

Har din virksomhed brug for en effektiv og stabil distributør? Udfyld formularen med din opgave, så kontakter vi dig straks.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Transport & logistics A/S kører bl.a. for​​