Kørsel i hele Danmark​

denmark (1)

Eksisteret siden 1994

689

​​

Mere end 65 biler til rådighed​

2

Køle- og frysetransport/-opbevaring

​Der stilles høje kvalitetskrav til leverandører af fødevarer i Danmark. Når du vælger JH Transport & logistics A/S som partner, får du en vognmand med særlig erfaring og speciale i køletransport og frosttransport.

Vi er godkendt af fødevaremyndighederne til transport af alle typer fødevarer og varetager både fryse- og køletransport samt opbevaring for en lang række af Danmarks førende supermarkedskæder og fødevaregrossister.

Professionel håndtering og opbevaring af dine varer

Vi råder over landets mest moderne kølevogne, der opfylder markedets skrappeste krav. Det sikrer, at kølekæden ikke bliver brudt under transporten, så du som kunde kan være sikker på at modtage dine varer med garanteret friskhed og sikkerhed.

Vores medarbejdere har selvfølgelig stor erfaring i håndtering af temperaturfølsomt gods, der konstant skal være nedkølet eller på frys.​

Vi tilbyder vores kunder et fintmasket distributions-netværk i hele Danmark og det sydlige Sverige, ligesom oplagring, ompakning og videredistribution af temperaturfølsomme varer og tørlast fra vores store lagerhotel er en del af vores service.

​​
Alle biler i vores vognpark er selvfølgelig udstyret med satellitovervåget flådestyring og bookingsystem, så hos JH Transport & Logistics A/S finder du alt i alt en yderst kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for køletransport og frysetransport.

Kontakt os for at høre mere om vores køle- og frosttransport

Vi har mange års erfaring i branchen inden for køletransport og frosttransport for kunder i København, på Sjælland og i resten af Danmark, hvorfor vi er kompetente til at besvare eventuelle spørgsmål om vores køletransport eller -opbevaring du måtte have.

Ring til os på telefon 33 79 17 41, skriv til info@jhtl.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vil vi vende hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på dit spørgsmål eller din forespørgsel.

Skal vi køre for dig?

Har din virksomhed brug for en effektiv og stabil distributør? Udfyld formularen med din opgave, så kontakter vi dig straks.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Transport & logistics A/S kører bl.a. for​​