Kørsel i hele Danmark​

denmark (1)

Eksisteret siden 1994

689

​​

Mere end 65 biler til rådighed​

2

Transport og distribution med erfarent firma

Mangler du et transportfirma, der kan hjælpe dig med transport og distribution? Hos JH Transport kan vi hjælpe dig med transport og distribution. Vi hjælper mange kunder i København med transportering og distribuering. Vi kan dog hjælpe på hele Sjælland. Derudover kan vi transportere til hele Danmark.

Vi har mere end 20 års erfaring i transportbranchen. Du får et professionelt transportfirma, der kan sørge for, at dit gods bliver fragtet sikkert hen til den pågældende destination. Vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med transport og distribution, når du lægger vægt på kvalitet og præcision.

Transport af alle typer gods

Vi kan hjælpe med transport og distribution af alle former for gods. Vi kan blandt hjælpe med forskellige temperaturfølsomme varer. Det kan være køle- og frysevarer eller varmetransport. I vores flåde har vi nemlig fragtbiler specielt til formålet, når det er vigtigt med den rette temperatur under transporten.​

Har du almindeligt tørgods, hvor du har behov for transport og distribution, kan vi også hjælpe med det. Vi sammensætter den rette løsning til din type gods. Du er sikret en god håndtering og sikker fragt af dit gods.

Få et professionelt firma til at stå for transport og distribution

Vil du have et professionelt fragtfirma til at hjælpe dig med transport og distribution, er vi den helt rette løsning. Vi tilbyder transportservice, der er tilpasset lige præcis dit behov. Du kan derfor trygt overlade transport og distribution til os.

Skal vi sørge for transport og distribution af dit gods? Giv os et kald på 33 79 17 41 eller skriv til 

info@jhtl.dk.​

Skal vi køre for dig?

Har din virksomhed brug for en effektiv og stabil distributør? Udfyld formularen med din opgave, så kontakter vi dig straks.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JH Transport & logistics A/S kører bl.a. for​​